torstai 25. joulukuuta 2014

Joulu

Olemme nyt ulkoilleet neidin ja osan koirien kanssa jokusen kerran. Välillä vain ilma sotkenut vähän kun on satanut vettä, tuullut kauheasti tai ollut liikaa pakkasta.

Jouluaatto meni aikalailla pikaisella joulusiivouksella, loppujen koristeiden laittamisella ja vauvan hoitamisella. Veljeni kanssa kävimme hautausmaalla sillä välin kun äitini oli neidin vahtina. Isäni oli joulupukkina kuten jo useana vuonna aikaisemminkin.


Joulua meillä siis vietti minä, äitini, isäni, veljeni ja Erin. Niin ja toki koirat ja muut elukat.
Joulusaunassakin toki tuli käytyä. Syömään saimme ryhtyä heti kun isä tuli kotiin. Ähky taas tuli kuten joka vuosi. ;) Syömisen jälkeen oli vuorossa vielä kahvi ja juustokakku. Sitten lahjojen kimppuun. :) Minä jaoin taas tänä vuonna lahjat.


Olin ihmeissäni kun sain näin paljon lahjoja! Suklaata, tossut, Boum Vanilla lahjapakkaus, Katy Perry lahjapakkaus, kynttilöitä, sukkia, kalenteri, talvikengät (ei kuvassa) ja uusi tietokone.
Paras joululahja oli kyllä tuo rakas prinsessa <3
Neiti saikin paljon lahjoja :) Hirveästi vaatteita, valokuvakehys, Täällä asuu prinsessa - taulu, pussilakanasetti, vaunulelu, avaimenperä, parikoriste-esinettä, kipsi"taulu" setti mihin voi jalanjäljet painaa, ym.
 Vielä jokunen muu kuva meidän joulusta

 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti