torstai 18. joulukuuta 2014

Lunta ja kylpypäivä

Tänään oli neidillä kylpypäivä. Minulle ensimmäinen kerta kylvetystä, sairaalassa ollessa kyllä kylvetettiin kaksi kertaa, mutta molemmat kerrat oli teholla ja silloin kun itse osastolla olin. Kylpy sujui yllättävän hyvin, ei oikein neiti tiennyt pitäisikö itkeä vai nauraa. :D Katseli kovin saunan ikkunaa kun kylvetin. Kylvyn ja pukemisen jälkeen maistuikin uni hyvin. :)

Otin tänään myös kokeiluun pienemmän rintakumin. Sairaalassa sain L koon käyttööni ja sitä tähän asti kokeillut. Nyt kokeilin S-kokoa ja tuntuu että neiti imee paremmin ja isommalla maltilla sen kanssa. Toiveissa kyllä olisi että vielä saatais kokonaan se pois käytöstä, helpottaisi kummasti imettämisen aloitusta. Mutta kaikki ajallaan. :)

Kylvetyksestä en nyt kuvia ottanut  kun saunassa oli niin hämärää. Mutta laitan tähän nyt muutamia muita kuvia mitä tänään otin.

Me tontut :) Vähän oli tonttulakki neidille iso :D

ilme :D 

Huomenna olisi nyt sitten se neuvola. Siitä lisää huomenna. :)

Meillekin tuli viimein lunta, tosin kuulemma huomenna tulee vettä joten ei pitkä  ilo ole. Joulusta kuitenkin kuulemma pitäisi tulla valkea, sen näkee sitten. Koirat kuitenkin nauttivat täysin rinnoin lumesta. Ohessa jokunen kuva lumiriennoista.

Ado
Kira porttivahtina
Vilma ja Tira
Vilma ja Unna
Lara
Daria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti